Nieuws.

Nieuw boek.

Gisteren een fijn gesprek gehad met Maurice van Dijk van Uitgeverij Palmslag over mijn nieuwe boek. We hebben afgesproken dat ik het nog niet geheel voltooide manuscript incl. samenvatting naar hem door mail dan kan hij kijken of het publicabel is. Duimen wordt geapprecieerd.

4 juni 2019

Driest op longlist beste Nederlandse vrouwenthriller

Mijn nieuwe thriller Driest staat op de longlist voor beste Nederlandse vrouwenthriller van 2017. Je kunt er tot en met 23 januari op stemmen en een boekenpakket winnen. http://www.vrouwenthrillers.nl/index.php?page=boekvanhetjaar...

 
Als de link niet werkt, kun je op de volgende manier stemmen:
Typ bij google http://vrouwenthrillers.nl in. Klik daarna op http://vrouwentrillers.nl/home en rol
daarna helemaal naar beneden, dan zie je rechtsonder staan: klik hier om te stemmen.
Dan klik je op het woordje hier. Daarna kun je stemmen.

Presentatie Driest

Het was een geslaagde boekpresentatie gistermiddag. Of, zoals een van de aanwezigen in onvervalst Brabants zei: 'Ut waar kei gezellig!' Ik heb verteld hoe mijn interesse om te schrijven ontstaan is, ik heb een stukje voorgelezen uit Driest en ik heb de boeken gesigneerd. Ik wil iedereen die erbij was nogmaals hartelijk bedanken.

3-12-2017

Driest reserveren

Driest reserveren zodat je het nog voor de feestdagen in huis hebt? Dat kan via Uitgeverij Palmslag. https://palmslag.nl/boeken/driest

 20-11-2017

Driest naar de drukker

Driest is geredigeerd en gaat morgen naar de drukker.

26-10-2017

Nieuwe thriller

Op 2 december verschijnt mijn nieuwe thriller Driest. Alvast lezen waar het verhaal over gaat? Volg de link. https://palmslag.nl/boeken/driest

Uitgeverij Palmslag prijst blijvend boeken af.

Uitgeverij Palmslag heeft 20 boektitels, waaronder mijn Achtervolgingsdrift, Hysteria en Knekelhuis, blijvend in prijs verlaagd. Deze thrillers van mij kosten nu 15 euro in plaats van 17,95.

29-4-2017

Nieuwe thriller

Een goed gesprek gehad met mijn uitgever Maurice van Dijk van Uitgeverij Palmslag. De eerste opzet van mijn nieuwe manuscript is door hem en de redacteur positief beoordeeld. Nog even de puntjes op de i zetten en een passende titel bedenken.

11-3-2017

Mijn boeken op de lijst van Biblioteca del sol.

Ontvangen bericht van Louis de Cordier, ontwerper van Biblioteca del sol: Dinie, jouw boeken staan in onze boekenlijst.

Biblioteca del sol - Louis De Cordier

10/09/2014

SOL is een ondergrondse bibliotheek, ontworpen doorLouis De Cordier, op een hoogte van 2000 meter in het hart van de Sierra Nevada in Andalusië (Spanje). Tijdens de maand oktober 2014 kan de bibliotheek in aanwezigheid van de kunstenaar bezocht worden.
SOL wil als bibliotheek hoog in de bergen van Andalusië kennis bewaren voor de volgende generaties. Het project zoekt manieren om de essentie van de menselijke cultuur in vele vormen vast te leggen. Het is geen tijdscapsule, maar een continue update van het leven op aarde in de breedste zin. Vandaag bestaat het project uit honderden boeken, blauwprinten, mappen en zelfs een collectie zaden. De bibliotheek hoopt een visueel en inspirerend symbool te zijn voor menselijke ambities, promotie van kunsten, wetenschap en spiritualiteit, met de klemtoon op de menselijke ontwikkeling. 

Meer informatie op www.bibliotecadelsol.com.

Mijn boeken doen het goed in de bib!

Ontvangen bericht van een lezeres, op een van de social media waarop ik aangemeld ben: 'Was gisteren in de bieb. De boeken van Jou waren allemaal uitgeleend, een goed teken voor jou. Ze worden dus veel gelezen'
Daar word je toch blij van!

Hysteria in de bibliotheek.

NBD Biblion heeft een flink aantal exemplaren van Hysteria aangekocht. Ook deze thriller van mij is dus te leen in de bibliotheek. Blij mee!

Mijn schrijverijen op Plazilla.com

Andere teksten van mij kun je lezen op Plazilla. com.Google 'Mijn schrijverijen - Dinie Bell' of 'Mijn schrijverijen - Plazilla.com' of 'Dinie Bell op Plazilla'.

Hysteria.

22-1-2014.

Naar verwachting zal mijn nieuwe thriller Hysteria in mei 2014 verschijnen.Wil je alvast de samenvatting lezen? Volg de link. http://www.palmslag.nl/boeken/hysteria

Volgend jaar komt mijn nieuwe boek uit!

28-10-2013.

 

Vanmorgen een verlossend telefoontje van mijn uitgever gehad: 'Ik wil jouw nieuwe boek heel graag uitgeven'. 

We moeten ons nog buigen over een geschikte titel, en het uitgeefproces moet natuurlijk nog gestart worden, maar in de loop van 2014 zal mijn nieuwe thriller verschijnen. 

Groot aantal exemplaren van Achtervolgingsdrift besteld door NBD/Biblion.

Vanmiddag belde mijn uitgever met het verheugende nieuws dat NBD/Biblion een groot aantal exemplaren van Achtervolgingsdrift besteld heeft. Blij!

Recensie van Achtervolgingsdrift door NBD/Biblion.

"Jeanne is al op haar zestiende extreem seksbelust. Dat leidt tot een ongewenste zwangerschap. Haar zeer rijke vader stuurt haar uiteindelijk naar een kostschool, waar zij haar seksuele aberratie verder uitleeft. Zij ontwikkelt zich tot een berekenend kreng. Dat ze een positieve dochter krijgt, is nog een wonder. Die dochter is de hoofdpersoon van de roman. Na een scheiding, een bevrijding uit een ongelukkig huwelijk, krijgt zij te maken met een angstaanjagende stalker. Dat is dan ook het hoofdgegeven van de roman. De verwikkelingen beperken zich niet tot de relatie met haar ouders en hun voorgeschiedenis, maar ook haar dochter wordt in het gebeuren betrokken. De auteur creëert een stevige spanning en komt aan het slot met een geheel onverwachte dader uit de hoek, wat wel het gevolg is van een onlogisch aspect in diens karakterbeschrijving. Dat zij de auteur vergeven, want de thriller is boeiend genoeg. De rijke ouders, hun luxe en hun prachtige landgoed zouden kunnen doen denken aan gebrek aan realisme, maar dat is absoluut niet het geval. Een geslaagd en daardoor veelbelovend debuut. Kleine druk."

VN Detective- en Thrillergids 2013.

Mijn psychologische thriller Achtervolgingsdrift (Uitgeverij Palmslag) is opgenomen in de VN Detective- en Thrillergids 2013. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

21.07 | 16:13

Bedankt voor je reaktie, Anton!

...
21.07 | 16:06

Maakt nieuwsgierig en uitdagend. Weer een prikkel en een plekje in mijn bieb.

...
14.07 | 22:24

Jij ook bedankt.

...
02.06 | 15:43

Dank je, Maarten.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE